Democratie & overheid

Thema

Dit is een landelijke databank voor burgerorganisaties die prangende beleidsproblemen willen agenderen. Zoals u begrijpt is dit een proces waarvoor intensieve samenwerking nodig is met burgerorganisaties en burgers die actief zijn.

Wilt u een onderwerp op deze website dat past binnen dit thema? Neem dan contact met ons op via info@burgerplatform.nu.

Hieronder staan de onderwerpen die bij dit dossier horen. Bij een onderwerp staan gerelateerde nieuwsberichten. Als u die leest kunt u via de 'breadcrum' bovenaan weer teruggaan naar het onderwerp.

ST3M - Vóór inspraak van Amsterdammers. Tégen wethouders die niet luisteren.

lees verder

22-1-2022 - Het Parool en De Telegraaf schreven afgelopen weken over ons. En onze lijsttrekker Fenna Swart was te gast bij AT5 en bij De Nieuwe Wereld.

lees verder

31-1-2022 - ST3M presenteert vandaag het gemeentelijke verkiezingsprogramma De stem van de stad. Daarin schetst de partij hun visie voor een bestuur met meer invloed van inwoners.

lees verder

23-2-2022 - Corina Stins uit Gein (Stadsdeel Zuidoost) is kandidaat voor ST3M bij de gemeenteraads-verkiezingen op 16 maart.

lees verder

31-1-2022 -  ST3M presenteert vandaag de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart. Achter lijsttrekker Fenna Swart komen kandidaten met politieke ervaring én nieuwe gezichten uit Windalarm.

lees verder

20-12-2021 - Stadsdeelpoliticus Bas van Vliet uit de Watergraafsmeer is de nummer twee op de lijst van ST3M. Van Vliet wil dat Amsterdammers beter vertegenwoordigd worden in de gemeenteraad en kijkt uit naar de samenwerking met lijsttrekker Fenna Swart.

lees verder

23-2-2022 ST3M voert in Oost een gezamenlijke lijst met stadsdeelpartij Méérbelangen.

lees verder

ST3M: de lokale partij voor Amsterdammers.

lees verder

13-1-2022 - De campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen begint vroeg bij ST3M. Volgens lijsttrekker Fenna Swart moeten we flink aan de bak om de kritische boodschap over het huidige gemeentebeleid hoorbaar te maken.

lees verder

22-2-2021 Vind je het ook tijd om de Stopera op te schudden? Dat Amsterdam een beter stadsbestuur verdient? Wil je oprechte politiek waarin de stem van de stad wordt gehoord? Zonder lobby en verborgen agenda’s? Dan zijn we op zoek naar jou!

lees verder